Ny chef for 14 medarbejdere: Her er bankens nye afdelings-direktør

Lokalt vagtskifte i Sparekassen Danmark 

Casper Elefsen afløser 1. februar Dorte Vestergaard som afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark i Brønderslev.

Casper Elefsen afløser 1. februar Dorte Vestergaard som afdelingsdirektør i Sparekassen Danmark i Brønderslev.

BRØNDERSLEV:1. februar tiltræder en ny afdelingsdirektør i Sparekassen Danmarks Brønderslev-afdeling. Det er Casper Elefsen, som kommer fra en lignende stilling i sparekassens Ulsted-afdeling.

I Brønderslev efterfølger han Dorte Vestergaard, som sparekassen nu henter til Vrå som ny afdelingschef i Kredit Privat.

Dorte Vestergaard har arbejdet i sparekassen siden 2016, og hun tiltrådte som afdelingsdirektør i Brønderslev 1. marts 2018.

Casper Elefsen har i 15 år været bosat i den by, hvor han nu bliver afdelingsdirektør for 14 medarbejdere. Han bor sammen med sin kone og deres tre børn i det nordlige Brønderslev.

Casper Elefsen stammer fra Jerslev, og han blev ansat som elev i Jerslev Sparekasse i 2006. Samme år fusionerede Jerslev Sparekasse med Sparekassen Vendsyssel, som i 2008 fusionerede med Ulsted Sparekasse. I 2011 flyttede Casper til afdelingen i Ulsted, og siden 2015 har han været afdelingsdirektør her.

I sin fritid er han sportsmand om en hals. Han spiller fodbold og tager gerne en lang løbetur.

Endelig dyrker han sit lokale netværk i Round Table i Brønderslev.

Afdelingsdirektørskiftet i Brønderslev markerer sparekassen med åbent hus i afdelingen på Albani Plads tirsdag den 31. januar kl. 14-16.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.