To brande på samme landejendom: - Det ser mærkeligt ud

Politiet har mistanke om, at brande på en ejendom ved Dybvad kan være påsatte

To brande på samme ejendom på Hugdrupvej ved Dybvad ser mærkelige ud, siger politiet. Foto Jan Pedersen

To brande på samme ejendom på Hugdrupvej ved Dybvad ser mærkelige ud, siger politiet. Foto Jan Pedersen

Artiklen er blevet opdateret onsdag klokken 17.12

DYBVAD:To brande på samme landejendom på under et døgn virker så mistænkeligt, at politiet nu kigger nærmere på brandene for at se, om de kan være påsatte.

Onsdag morgen kort før klokken 07.30 var der ild i et stuehus på en landejendom på Hugdrupvej nær Dybvad. Ilden havde fået så godt fat, at flammerne stod op fra taget, og det tog omkring en halv time, før beredskabet havde fået nedkæmpet flammerne.

Men dagen før klokken 15.26 havde der også været brand på ejendommen. Her var branden dog ikke så voldsom og begrænsede sig til en stikkontakt og en trappe, fortæller vagtchef Per Jørgensen, Nordjyllands Politi.

Men efter anden brand i stuehuset, der er under renovering, blev politiet og beredskabet mistænksomme.

- Det ser mærkeligt ud, og derfor er der nogle ting, der skal undersøges nærmere, og vi skal have lavet nogle brandtekniske undersøgelser på stedet, siger Per Jørgensen.

Omkring klokken 15 onsdag modtog Nordjyllands Beredskab endnu en anmeldelse om brand på ejendommen, men det viste sig at være nogle gløder fra tidligere, som stadig var ild i.

- Der var lidt i husets etageadskillelse, men det er formentlig fra i formiddag, så vi har kun sprøjten fra Østervrå derude for at efterslukke, siger indsatsleder ved Nordjyllands beredskab, Dorthe Krogh.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.