Mystik om ulykker på E39: Politiet undersøger mulig sammenhæng

Det var muligvis alligevel ikke to af hinanden uafhængige ulykker i sydgående retning ved Brønderslev

Arkivfoto

Arkivfoto

Opdateret med nye oplysninger fra Nordjyllands Politi klokken 17.08.

BRØNDERSLEV:Det Nordjyllands Politi i første omgang opfattede som to af hinanden uafhængige solouheld på motorvej E39 i sydgående retning ved Brønderslev torsdag morgen kan måske være en ulykke.

Politiet fik meldingen om et uheld klokken 05.13. En bil var rullet rundt, og bilen landede i rabatten. Her var føreren - en 21-årig mand - kommet ud af bilen. Men da politiets patrulje kom til stedet, fandt betjentene endnu en bil, som lå inde på marken med en person i. Den person blev kørt til Aalborg Universitetshospital alvorligt kvæstet og i kritisk tilstand.

Det oplyser vagtchef René Kortegaard, Nordjyllands Politi.

I første omgang anså politiet det for to uheld, da motoren i bilen med den hårdt kvæstede fører var helt kold.

- Men det har vist sig, at bilens fører - en 60-årig mand - kommer fra lokalområdet, så måske har han kørt så kort, at bilens motor ikke er nået at blive varm. Dertil kommer, at vi på et sted på motorvejen har fundet vragrester, der tilsyneladende stammer fra begge biler. Derfor kan vi ikke lige nu afvise, at der er en sammenhæng, fortæller vagtchefen.

Den 60-årige blev fundet fastklemt i sin bil med alvorlige hovedskader.

Politiet har haft en bilinspektør på stedet. Og derfor var motorvejens sydgående spor en overgang spærret, mens undersøgelserne stod på. Oprydning og undersøgelser var afsluttet ved godt 9-tiden. Og begge de implicerede biler er indbragt til nærmere undersøgelser af, om skaderne matcher hinanden.

Den 21-årige mandlige fører den anden bil blev kørt til Regionshospital Nordjylland i Hjørring, men er siden udskrevet, og politiet skal have ham afhørt, om han kan kaste lys over mystikken omkring det ene eller de to ulykker på motorvejen.

Endnu er det for tidligt at sige noget om årsagen til ulykken eller ulykkerne, der ifølge Vejdirektoratets Trafikinformations Center skete på strækningen mellem afkørsel Vrå og afkørsel Brønderslev C.

Men det har - i hvert fald tidligere på natten - regnet kraftigt i Nordjylland.

Torsdag klokken 17.07 oplyser vagtchefen ved Nordjyllands Politi, at der intet nyt er om den 60-årige mands tilstand.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.