Verdensklasse-pianist besøger landsby i Vendsyssel

Mogens Dalsgaard gæster Jernstøberiet

Pianisten Mogens Dalsgaard giver 18. august en flygelkoncert i Jernstøberiet i Asaa. <i>PR-foto</i>

Pianisten Mogens Dalsgaard giver 18. august en flygelkoncert i Jernstøberiet i Asaa. PR-foto

ASAA:Torsdag den 18. august får Jernstøberiet besøg af Mogens Dalsgaard, som vil underholde med en flygelkoncert.

Der er rigtig godt gang i billetsalget og arrangementet er endnu en markering af, hvad Jernstøberiet kan bruges til.

- Vi er så heldige at Mogens Dalsgaard har sagt ja til at give en rigtig flygelkoncert i Jernstøberiet og vi glæder os rigtig meget til denne oplevelse, lyder det i en pressemeddelelse fra Villy Mortensen, der er formand for fonden "Jernstøberiet Asaa - Vores Kulturfabrik"

Født i Asaa

Pianisten Mogens Dalsgaard er født i inspektørboligen på Asaa Skole, han tilhører eliten af pianister og har et bemærkelsesværdigt virke i såvel Danmark som i udlandet.

Mogens Dalsgaard er uddannet på musikkonservatorierne i Aalborg og København, og debuterede under stor opmærksomhed i København i 1964, men havde da - allerede som 17-årig - for længst optrådt i Griegs og Mendelsohns klaverkoncerter, som solist i Aalborg Symfoniorkester samt Danmarks Radio.

Mogens Dalsgaard har medvirket i flere film, og han har indspillet en lang række CD'er og LP'er. Han optræder ofte som akkompagnatør for nogle af landets bedste sangere.

- Så kom endelig og oplev Mogens Dalsgaards flygelkoncert, som er i verdensklasse og lyt til hans oplysende og ofte underfundige, humoristiske måde, hvorpå han præsenterer koncertstykkerne, siger Villy Mortensen.

Billetter kan blandt andet købes hos Spar i Asaa og i Jernstøberiets åbningstid fra kl. 12.00 til 16.00, mandag er der dog lukket. Billetprisen er 150 kroner, men for de som har en folkeaktie i Jernstøberiet er prisen kun 100 kroner for husstandens medlemmer.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden