Bronze til ungt badmintontalent

Brønderslev-spiller fik bronzemedalje i herredouble

Mads Emil Kristensen sikrede sig bronze. Privatfoto

Mads Emil Kristensen sikrede sig bronze. Privatfoto

VENDSYSSEL:Skagen Badminton Klub har i denne uge været vært ved det danske mesterskab i badminton for U19 spillere, hvilket er den ældste aldersgruppe inden for ungdomsbadminton.

Her lykkedes det Brønderslev-drengen Mads Emil Kristensen at spille sig frem til en flot bronzemedalje i herredouble med sin makker Mathias L. Hansen.

De spillede et rigtigt flot DM, hvor de efter flere spændende kampe kunne modtage en velfortjent bronzemedalje.

Mads Emil Kristensen er født og opvokset i Brønderslev, og har også her slået sine første mange badmintonslag i Brønderslev Badminton Club under kyndig vejledning af tidligere træner Svend Hæstrup. Senere kom turen til Vendsyssel Badminton Klub, som blev stiftet for at samle og udvikle unge badminton-talenter i Nordjylland. Her trænede og spillede Mads Emil Kristensen i flere år med fine resultater, inden turen gik til Idrætsefterskolen Ikast (ISI) med badminton som hovedsport.

Efter afsluttende 10.klasse valgte Mads at fortsætte på Sportstar college i Ikast. Her spiller og træner Mads 6 gange om ugen samtidig med han tager en hhx-uddannelse.

- Et godt sted at være for en sportsmand, som lever og ånder for sin sport. Her er der styr på tingene og altid hjælp at hente, siger hans mor, Hanne Kristensen.

På seniorplan spiller Mads Emil Kristensen i dag for Ikast Badminton Klub, hvor han spiller med på klubbens 2. divisionshold i kampen om oprykning til 1. division. Her er det især i single og double han udfolder sig.

Når lejligheden byder sig med en fri-weekend, tages turen ofte til det nordjyske, nemlig Brønderslev, på besøg hos forældrene. Her nyder Mads Emil Kristensen stadig at komme i Brønderslev Badminton Club til en omgang ”fjer” med de tidligere makkere.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.