Brugerne: bevar akutbilen i Skagen

Det vækker ikke jubel blandt brugerne, at regionsrådet vil sløjfe akutbilen i Skagen

Linse Daugaard
Får akutbilen lov til at blive i Skagen? Her er det akutbilfører Henrik Andersen fra Brønderslev, der sørger for at alt er i orden. Arkivfoto Peter Broen
Redningsvæsen 24. september 2014 10:26 - Opdateret 24. september 2014 10:31
SKAGEN: Regionsrådet vil spare akutbilen i Skagen væk, men det har medført mange protester. Blandt andet har over 1900 personer skrevet under på en underskriftsindsamling for bevarelse af akutbilen.

Formanden for regionsrådet, Ulla Astman (S), har begrundet beslutningen med, at de lave responstider i Skagen gør akutbilen unødvendig, og en der kan opnås en besparelse på 3 millioner kroner ved at sløjfe ordningen.

Afstemning

Vi bad jer brugere tage stilling i en afstemning med følgende spørgsmål: Synes du, at akutbilen med en pris på 3 mio. kr. bør bevares i Skagen?

88 procent svarede ja til spørgsmålet, 10 procent svarede nej, og 2 procent svarede ved ikke. I alt deltog 2318 personer i afstemningen.

Kommentarer

Flere uddybede i kommentarer deres holdning til emnet. Anne Bøll skrev:

- Der betales vel også skat i Skagen. Man kan ikke bare fjerne en akutbil.

Frederik Hyttel:

- Jeg vil ikke ret gerne være den der sidder med et andet menneske, der har brug for hjælp, i det øjeblik at Ullas (Astman, red.) statistik ikke passer. Det ikke ok.

Hanne Nielsen:

- Mon Ulla Astman har prøvet at køre fra Frederikshavn til Skagen om sommeren i myldretiden. Der er kun tosporet landevej, og det giver propper.

Jens Holm maner dog til besindighed:

- Jeg siger ikke, det er perfekt, Jeg synes heller ikke, man skal tie stille, men ind imellem skal man huske på, at en række ting kan gøres på en anden måde og med langt bedre resultater.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...