Bryghus på toppen: Udvider bar og restaurant

Skagen Bryghus havde pæn fremgang i resultaterne sidste år og satser i år på at tjene på udvidelse af egen bar og restaurant

Skagen Bryghus Bryghus trækker mange gæster til restauranten - her med koncert som ekstra trækplaster. Foto: Skagens Bryghus

Skagen Bryghus Bryghus trækker mange gæster til restauranten - her med koncert som ekstra trækplaster. Foto: Skagens Bryghus

SKAGEN:Skagen Bryghus havde igen godt gang i ølhanerne sidste år, og samtidig var der også mere gang i salget af bryggeriets flaskeøl end tidligere.

Det - kombineret med lavere afskrivninger på produktionsudstyr - gav et løft til resultaterne, der gik frem hele vejen ned gennem resultatopgørelsen.

I dag sælges omtrent to tredjedele af Skagen Bryghus’ produktion på cirka 300.000 liter om året på flasker i forskellige butikker i hele landet.

Mere øl og flere gæster

Indtjeningen er dog noget bedre på de øl og den mad, der sælges i bryghuset egen bar- og restaurant i Skagen, og derfor investerer bryggeriet lige nu i at udvide kapaciteten på hjemmefronten, så der kan sælges mere der.

Krøyer øl fra Skagen Bryghus.

Krøyer øl fra Skagen Bryghus.

Helt overordnet skal kapaciteten dog også øges, så der kan løbe endnu mere øl gennem hanerne i de kommende år.

- Vi vil altid gerne have mere og mere omsætning i restauranten, fordi der får man lidt mere for øllene, end man får for flaskerne, forklarer René Diget Søgaard Sørensen, der er direktør og brygmester hos Skagen Bryghus.

- Vi er i gang med en masse investeringer i blandt andet nye maskiner, så vi kan brygge noget mere øl. Og så laver vi en ekstra bar i vores gårdhave i huset, hvor vi håber på at kunne trække nogle flere folk igennem fortsætter han.

Endelig har Skagen Bryghus også følehornene ude efter at udnytte nogle flere af de kvadratmeter, som bryghuset har til rådighed i Skagen til mere restaurantplads.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.