EMNER

Bryster skabte kaos i indkøbscenter

Det var i alle henseender et stort arrangement, da Linse Kessler gæstede Metropol i Hjørring

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der var i den grad kaos, da hundredvis af Linse-fans fyldte Metropol til sidste plads.

HJØRRING:Arnold Buscks boghandel i Metropol har hen over året haft mange spændende mennesker på besøg. Hver gang har der også været pænt med mennesker, uanset om det var Christiane Schaumburg-Müller, Jesper Binzer fra DAD eller hyggeonklen Bjarne Nielsen Brovst.

Ingen har dog nogensinde trukket så megen opmærksomhed som reality-stjernen Linse Kessler, der har to åbenlyse og meget store talenter placeret meget iøjnefaldende.

- Fremmødet nåede astronomiske proportioner og besøgstallet var så stort, at mange desværre måtte gå hjem med uforrettet sag. I håb om at fuldende drømmen for de mange fans om at møde Linse Kessler, har Metropol og Arnold Busck inviteret Linse til Hjørring endnu engang, siger Anders Kristensen fra Arnold Busck.

Måske var det placeringen på fredag den 13., som var skyld i problemerne. I hvert fald prøver de igen med et besøg af Linse Kessler fredag 27. december mellem 15 og 17 på centertorvet ved Kvickly, hvor hun vil signere sine plakater og kalendere.

- Der var overvældende mange mennesker, der gerne ville møde Linse Kessler. Det overskred vores vildeste fantasi. Hverken Metropol eller Arnold Busck, sågar hovedperson havde ikke regnet med et så stort fremmøde. Der vil uden tvivl også dukke rigtig mange mennesker op denne gang og vi må desværre påregne, at ikke alle vil kunne nå frem til Linse, siger Anders Kristensen.

- For at minimere antallet af folk der går forgæves må bede om, at man kun stiller sig i kø, hvis man skal have skrevet på Linses kalender eller plakater. Er der tid tilovers, er man meget velkommen til ellers at få autografer og tage billeder. Der vil ikke blive salg på centertorvet denne gang, men kalenderen og plakater kan købes hos Arnold Busck fra nu og frem til arrangementet.

Næste gang håber butikschefen på lidt mere køkultur og hensyn end i fredags.

Og så er det nok sidste gang, at Arnold Busck laver arrangementer på fredag den 13. Efter mange velbesøgte og vellykkede arrangementer med glade mennesker var fredagens tsunami af Linse-fans en overvældende og overraskende oplevelse, som desværre ikke blev den gode aften, som Anders Kristensen havde håbet på. toto

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.