Byen samlet til første spadestik

Tårs nye Multihus-projekt blev sendt godt fra start

7
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

TÅRS:Spaden var i hænderne på seks-årige Frederik Sier Mogensbæk fra 1. A., da det første spadestik blev taget til byens nye multihus i Tårs torsdag morgen.

Kammerater fra skolen og børnehavenes børn, bestyrelse, brugere, byens borgere og håndværkere var mødt talstærkt op for at markere byggestart.

- Det er en kæmpeglæde at kunne byde jer alle sammen velkommen til første spadestik på Multihus Taarshallen. Det har vi glædet os til længe, sagde Bodil Popp-Kristensen, der er formand for Foreningen Tårshallen.

- Jeg vil ønske Tårs by hjertelig tillykke med de mange muligheder, som Multihus Tårshallen vil komme til at give os. Og tak for opbakningen. Vi har brug for den, og jeg ved vi får den.

Byrådsmedlemmerne Tim Jensen (S) og Lone Olsen (V) deltog i festen og glædede sig på byens vegne over, at det lokale projekt nu har fået vind i sejlene.

Projektet står i 13 millioner kroner, og i Tårs har man samlet de otte ind.

Desuden får projektet 1,3 millioner kroner i byfornyelsesmidler fra kommunen.

Byrådet sagde for et år siden ja til at hæve det årlige driftstilskud via haltilskudsmodellen og lokaletilskudsordningen med 580.000 kroner til projekt multihus Tårshallen.

Tårshallen overgik til selveje 1. juli 2014, og siden han lokale kræfter i Tårs arbejdet med et multisalsprojekt og udbygning af Tårshallen.

Det nye hus kommer blandt andet til at indeholde en multihal på 600 kvadratmeter, samlingslokale på 190 kvadratmeter med mulighed for opdeling i tre mindre lokaler, industrikøkken, mediatek, nye omklædningsfaciliteter, værksted til foreningsaktivitet, fællesarealer, depotrum og mulighed for en udbygning af motionscenteret.

Foreningen Tårshallen håber med det nye byggeri at kunne gøre byen til en endnu mere attraktiv bosætningsby, og at Multihus Taarshallen bliver hele byens krumtap.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.