SFC Futsal starter i eliteserien til november

Klubben har fem målsætninger for det fremtidige arbejde - og håber på en eliteaftale med Skive Kommune

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sallingsund FC's elitefutsalhold starter til november i futsalsuperligaen. Privatfoto

GLYNGØRE:Sallingsund Fodbold Club’s SFC Futsal elitehold i indendørs fodbold er rykket op i superligaen fra og med sæsonen 2020-21, der starter til november. Det fortæller Leo B. Rasmussen, der er formand for SFC Futsal elite.

Videre fortæller han, at sallingsundholdet kommer i pulje med Sønderborg, Broager, Søhus Stige på Fyn, Hjørring, Lystrup ved Aarhus, Klarup og Aalborg.

- Vi har været i kontakt de fleste af klubberne, og samstemmende melder de ud, at de vil udvide og udvikle denne sportsgren via ungdomstalentarbejde, fordi de tror på, at det bliver fremtidens indendørs fodbold i Danmark på grund af farten, intensiteten og det, at spillet er i gang hele tiden og maksimalt må være stoppet i tre sekunder, siger Leo B. Rasmussen.

Han forklarer, at der spilles på en almindelig indendørs håndboldbane uden bander, og der må takles som i udendørs fodbold. Der spilles 2 x 20 minutter i effektiv tid.

Leo B. Rasmussen tilføjer, at i SFC Futsal elite har man for tiden fem målsætninger:

1) Vi skal have en økonomi, der kan dække de øgede udgifter til kampe over hele Jylland, betaling til to dommere, reklame for vores hjemmekampe og markedsføring af SFC Futsal og Skive Kommune. Vi forventer et budget på årligt 250.000 kr. Vores sponsorudvalg er i fuld gang.

2) Vi skal internt have en stærk organisation med tydelige og klar rollefordeling, så futsalholdet, trænere og holdleder alene kan koncentrere sig om at spille og vinde kampe - i første omgang sikre pladsen i eliteserien samt være med til at sikre spillerfødekæde til futsaleliteholdet.

3) Vi skal have en stabil træner stab bag futsalholdet og sublime træningsbetingelser primært i Glyngøre-Hallen, så vi både kan fastholde og tiltrække futsalspillere udefra.

4) Vi skal bygge en stærk ungdomsfutsalafdeling op med holdledere og trænere, der kan tiltrække unge spillere og udvikle dem til kommende futsalsførsteholdsspillere og med et klart mål om at danne et andethold til futsalligaholdet. Vi sigter efter at have planlægge et stort ”velkommen til Futsal i SFC” i Glyngøre-Hallen lørdag 3. oktober med bl.a. en opvisningskamp mellem to eliteligahold.

5) SFC Futsal elite skal være med til at tiltrække yderlig bosætning og arbejdskraft til Glyngøre og Skive Kommune.

- Vi håber selvfølgeligt, at vi også får Skive Kommunes bevågenhed igennem markedsføringsværdien i, at Skive Kommune nu også kan begå sig på øverste hylde i futsalligaen. På samme måde som andre eliteklubber, Skive Kommune har indgået et samarbejde med. Dertil kommer bosætnings- og arbejdskrafttilgangen. Allerede nu er en ung spiller og ungdomstræner flyttet til Glyngøre, og to andre spillere er på vej, siger Leo B. Rasmussen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.