Sparekassen Thy aflyser garantmøderne i år

Det er det eneste rigtige under coronakrisen, hedder det, men valget til repræsentantskabet gennemføres som planlagt til efteråret

Direktør Ole Beith siger, at det har været en svær beslutning, men under indtryk af coronakrisen er det eneste rigtige at aflyse garantmøderne i år. Foto: Sparekassen Thy

Direktør Ole Beith siger, at det har været en svær beslutning, men under indtryk af coronakrisen er det eneste rigtige at aflyse garantmøderne i år. Foto: Sparekassen Thy

THY-MORS:Sparekassen Thy aflyser nu sine garantmøder i år:

- Beslutningen har været svær at træffe, men vi er sikre på, at det er det eneste rigtige, siger direktør Ole Beith i en pressemeddelelse.

Planen var at samle op mod 4000 garanter på fem aftener i løbet af oktober-november. Her ville man give information om Sparekassen Thy, servere lækker mad og underholde med en god koncert. Men i år er forholdene anderledes på grund af coronakrisen:

- Vi ønsker kort sagt ikke, at flere tusind gæster samt mange hundred frivillige hjælpere, leverandører og medarbejdere potentielt vil blive udsat for smitte og de konsekvenser, der kunne komme af det. Vi havde set frem til en række gode aftener sammen med vores garanter, men vi har altså vurderet, at omstændighederne ikke tillader det i år, siger Ole Beith.

Repræsentantskabsvalget afvikles dog som planlagt i efteråret. Sparekassens repræsentantskab består af 56 medlemmer, og hver andet år er halvdelen på valg:

- Vi håber, at mange vil genopstille, men vi ser også frem til, at der blandt vores mange garanter melder sig helt ny kandidater, som dermed får mulighed for at bidrage til sparekassens udvikling, siger Ole Beith.

Det er repræsentantskabet, der vælger sparekassens bestyrelse, og et godt og varieret repræsentantskab giver muligheden for at sammensætte en stærk bestyrelse til at sætte rammerne for sparekassens fortsatte udvikling, fremhæver direktøren.

Ønsker man at opstille som kandidat til repræsentantskabet, skal man være garant i Sparekassen Thy senest 31. august, og kandidaturet skal være registreret senest 15. september. Repræsentantskabsvalget afvikles i perioden 15. oktober-16. november. Det ny repræsentantskab tiltræder officielt 1. januar 2021.

Sparekassen Thy har foruden hovedsædet i Thisted afdelinger i Frøstrup, Hanstholm, Hundborg, Hurup, Hvidbjerg Thyholm, Koldby, Nykøbing Mors, Struer, Holstebro, Aulum, Herning, Ulfborg og Viborg samt afdelingen Danmark, der en gang om måneden besøger Aarhus og København.

Nærmere på: www.sparthy.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.