Byfest i Birkelse trak masser af folk til

17
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

I Birkelse var der byfest i weekenden, og Gitte Rold, der sidder i byfestudvalget, tøver ikke med at kalde den en succes.

- Jeg tror måske også, vi var lidt flere end sidste år, siger hun. Det er der flere grunde til, mener hun.

- Dels var det jo rigtigt dejligt vejr, og så er vores Serie 1 hold, der spillede i forbindelse med byfesten også på vej i Jyllandsserien. Det tror jeg også trak mange mennesker til, mener hun.

Byfesten havde også mange tiltag for børn i alle aldre. Blandt var Fernhein Tivoli med hoppegynge, hoppeborge og skydevogn til stede ved byfesten, ligesom der var guldgraversandkasse, hopperutsjebaner og kræmmermarked. Men også det store optog med Koloritterne i spidsen trak både store og små til. Festen sluttede lørdag med revy og dans. Overskuddet bliver delt mellem Borgerforeningen og VGF.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.