Tyverier

Byttede rundt på prismærker i Ikea

Par snød ved selvbetjeningskassen

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

AALBORG:Selv om de nægtede ethvert kendskab til snyderiet, så blev en 24-årig kvinde og en 42-årig mand fra Aalborg i byretten i Aalborg torsdag dømt for at have byttet rundt på prismærker, så de kunne købe varerne billigere, end de var prissat til.

Første forsøg mislykkedes dog.

Parret havde i Ikea 9. oktober udstyrer varer med prismærker, der var billigere, end de oprindelige.

De gik til selvbetjeningskassen for at betale, men efterlod vogn og varer, da problemer med dankortterminalen fik en Ikea-ansat til at henvende sig til parret.

Madrasser til 558 kroner

Det tog dog ikke lysten fra de to bedragere, da de 11. oktober stjal varer for knapt 3.000 kroner i Ikea, og 15. oktober gentog de kunststykket med forkerte prismærker.

De tog labels fra sengeborde til en samlet pris på 558 kroner og placerede dem på to madrasser, der egentlig burde koste knapt 5.000 kroner.

Derefter betalte de via selvbetjeningskassen.

Men parret blev overvåget, da de ansatte var opmærksomme på de to efter deres første mislykkedes forsøg på snyd.

Stjal kondisko

Derfor hjalp det det heller ikke, at de i retten nægtede ethvert kendskab til ombytningen, da anklager Hanne Christensen kunne afspille videoovervågning af de to.

Til gengæld tilstod den 24-årige kvinde, at hun havde stjålet et par kondisko til en værdi af 1.150 kroner fra Sport24 på Nibevej fredag 11. oktober.

Hun slap dog med en betinget dom uden fastsættelse af straf, mens manden på grund af en forstraf fik 30 dages betinget fængsel. Begge domme har en prøvetid på et år.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.