Campingplads skal være ferieparadis

Nye ejere af Klim Strand Camping satser på fastliggere, opgradering af pladsen og markedsføring

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

KLIM:Mange fastliggere ved Klim Strand Camping var yderst tilfredse med, at den nye ejerkreds stod klar med åbne arme og porte ved påsketid. Ganske få uger efter virksomhedsoverdragelsen af campingpladsen, som ellers blev erklæret konkurs januar 2015.

I ugerne op til påske, blev der arbejdet i døgndrift, men det gav pote, for påsken var en stor succes med over 200 campingvogne og fuldt udlejede strandhytter.

Arbejde venter

Perioden efter helligdagene er blevet brugt til nødvendige reparationer og markedsføring af pladsen i ind- og udland. Der venter stadig et stort stykke arbejde, men alle i ejerkredsen er fortrøstningsfulde.

- Vi har købt Klim Strand Camping for at udvikle pladsen, så den igen bliver en af Nordjyllands allerbedste pladser. Og vi vil gøre en stor indsats for at skabe det ferieparadis, som der virkelig er basis for i Klim, siger Brian Hansen, som også er indehaver af Løkken Klit Camping. Han ejer Klim Strand Camping sammen med Action House, Løkken, og Vittrup Byg, ligeledes Løkken. De nye ejere har forstand på virksomhedsdrift samt kender til alle de opgaver, som er forbundet med driften af en stor campingplads.

Rustet til opgaven

Brian Hansen føler sig godt rustet til opgaven efter at have været indehaver af Løkken Klit Camping i mange år.

- Den har vi jo langsomt bygget op i løbet af 13 år, siger Brian Hansen, som erkender, at der ligger en hel del arbejde forude, inden Klim Strand Camping er helt, som de gerne vil have den.

Pladsen har mange fastliggere. Dem skal der satses på fremover, oplyser Brian Hansen.

Stadig ledige pladser

Campingpladsen råder over 20 hektar og rummer vandland, wellness og legeland for børnene. Der er også mulighed for cykel- og vandreture i området.

Bestillingerne til sommerferien er godt på vej, men der er stadig ledige pladser til campingvogne, hytter og telte. På nuværende tidspunkt arbejdes der på et stort sommerprogram med musik, underholdning og aktiviteter.

- Alt i alt tegner det til at blive en positiv sæson, selvom det blev med en noget kort opstart, siger Brian Hansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.