Centerchef kendte sag

Både borgmester og centerchef har kendt til sagen om Anna og Christian Nielsens datter i et halvt år

Centerchef jette Christensen var på afveje, da hun overfor NORDJYSKE Stiftstidende beklagede, at hun ikke kendte til sagen om Anna og Christian Nielsens datter. Arkivfoto: Grete Dahl <i>Pressefotograf Torben Hansen</i>

Centerchef jette Christensen var på afveje, da hun overfor NORDJYSKE Stiftstidende beklagede, at hun ikke kendte til sagen om Anna og Christian Nielsens datter. Arkivfoto: Grete Dahl Pressefotograf Torben Hansen

REBILD:Det er ikke korrekt, når centerchef for Center Familie og Handicap i Rebild Kommune, Jette Christensen, oplyser til NORDJYSKE Medier, at hun ikke kendte til sagen om Anna og Christian Nielsens datter og deres oplevelser med Rebild Kommune.

I NORDJYSKE Stiftstidende 13. januar beskrives forældrenes oplevelser med Rebild Kommune.
Centerchef Jette Christensens kommentar til historien er blandt andet, at hun ikke kendte til sagen, før NORDJYSKE Mediers henvendelse, men at hun nu vil mødes med forældrene.

Kendt i den øverste ledelse

Men både Jette Christensen og Rebild Kommunes øverste chef, borgmester Anny Winther (V), har kendt til sagen i over seks måneder.

Det viser et brev, som NORDJYSKE Medier er i besiddelse af.
Brevet er dateret 7. juli 2011. Det er underskrevet af centerchef Jette Christensen og borgmester Anny Winther, og sendt til Anna og Christian Nielsen, som i slutningen af juni skriver direkte til borgmester Anny Winther med en klage over sagsgangen i deres datters sag.
Klagen, som NORDJYSKE Medier har læst, strækker sig over det meste af to sider og beskriver detaljeret sagsforløbet fra 2008 og frem til juni 2011.
I brevet beklages Anna og Christian Nielsens oplevelser, de bliver stillet en sagsbehandler i udsigt, og brevet afsluttes med sætningen:
- Vi håber, at jeres oplevelser med Rebild Kommune vil blive mere positive fremover.

Ikke en positiv oplevelse

Det er ikke sådan, Anna og Christian Nielsen har oplevet det seneste halve år.

- Det eneste vi fik ud af at klage til borgmesteren var en sagsbehandler og ét møde i juli 2011.
- Hvis Rebild Kommune havde et ønske om at hjælpe, kunne Jette Christensen eller borgmesteren have fulgt på sagen, som de har været fuldt oplyst om længe, siger Christian Nielsen.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.