Rebild

Centerledelse skal stramme op

I Rebild skal bedre ledelse, en ny telefonfunktion og én million kroner forbedre borgernes oplevelser

Børne- og ungdomsudvalget i Rebild vil være sikre på, at borgerne altid får fat i et menneske, når de fremover ringer til Center Familie og Handicap, siger udvalgsformand Anders Norup (V). Arkivfoto: Michael Koch

Børne- og ungdomsudvalget i Rebild vil være sikre på, at borgerne altid får fat i et menneske, når de fremover ringer til Center Familie og Handicap, siger udvalgsformand Anders Norup (V). Arkivfoto: Michael Koch

REBILD:Der skal strammes op hos cheferne i Rebild Kommunes Center Familie og Handicap.

- Der er en erkendelse af, at vi som ledelse skal være endnu mere tydelige fremover, siger direktør Ann Hermansen efter NORDJYSKE Stiftstidende sidste mandag fortalte om en mor der fik besked på, at sagsbehandlingen var stoppet, og at hun derfor ikke skulle forvente svar på sin ansøgning.

En klar misforståelse understreger Ann Hermansen, men hun erkender, at der er sket en uheldig fejl.

- Et eller andet sted har det været uklart, siger direktøren som vedstår, at det alene op til cheferne i ledelsen at gøre sig endnu mere umage med at kommunikere budskaberne rigtigt og præcist.

Telefonen skal tages - altid

NORDJYSKE Stiftstidende kunne også fortælle, hvordan en række borgere overhovedet ikke kunne komme i kontakt med centret over en længere periode.

Det må ikke gentage sig, mener et enigt børne- og ungdomsudvalg, som nu vil sikre, at telefonen altid bliver taget.

- I en periode, som dækker resten af 2013 og hele 2014, vil vi oprette en funktion i centret, som sikrer, at telefonen bliver taget af en medarbejder, siger udvalgsformand Anders Norup (V).

På baggrund af NORDJYSKE Stiftstidendes omtale af sagen har direktør Ann Hermansen på vegne af direktionen skrevet en redegørelse om forløbet til byrådet.

En million kroner som buffer

I redegørelsen anbefaler direktionen, at der afsættes en pulje på en million kroner på budgettet for næste år, der skal sikre den fornødne luft og kontinuitet i Center Familie og Handicap.

- Det anbefaler vi også. Det skal ikke være mandskab, vi kommer til at mangle. Det forventer jeg, at et enigt byråd kan se fornuften i, siger Anders Norup.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Dalle Valle i Aalborg konkurs
Luk