Centerråd får støtte

Pengene skal nok bruges til bankospil.

Jørgen Ingvardsen
Kunderådgiver Michael Møller sammen med Else Pedersen og Peter Sørensen fra Centerrådet ved Rosendalcentret i Agersted. Foto: Jørgen Ingvardsen
Foredrag 1. maj 2014 10:05

AGERSTED: Selv om den lokale pensionistforening i Agersted lukkede for et par år siden, er der fortsat masser af aktiviteter for de ældre i byen.

Centerrådet ved Rosendalcentret har taget over og sørger for at lave en række spændende og populære arrangementer.

- Vi laver aktiviteter i Rosendalcentret hver torsdag eftermiddag, og her er alle ældre velkomne, fortalte Peter Sørensen, formand for Centerrådet, da han forleden var på besøg i Dronninglund Sparekasse. Med sig havde han næstformand Else Pedersen.

Anledningen til besøget i Sparekassen var, at det lokale pengeinstitut støtter rådets aktiviteter.

- Vi støtter gerne lokale aktiviteter, sagde kunderådgiver Michael Møller, Dronninglund Sparekasse.

- Det er første gang, vi får penge fra Sparekassen, men det er også første gang, vi har søgt. Nu har vi fået en fin aftale og indgået et samarbejde, så vi får støtte de næste tre år. Jeg tror pengene skal bruges til bankospil. Det er meget populært.

- Når vi har det på programmet, møder der gerne 30-35 op. Det er faktisk mange i en by af Agersteds størrelse, sluttede Peter Sørensen, der også fortalte, at rådet også arrangerer foredrag, underholdning og andre ting, der interesserer ældre medborgere.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...