Christian Overby: Den bedste sæson

Vendsyssel FF ender med stor sandsynlighed blandt de fire øverste hold i 1. division

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HORSENS:Rune Frantsen og Ken Fagerberg stod for gæsternes scoringer, da AC Horsens søndag eftermiddag måtte se sig slået med 0-2 af Vendsyssel FF, som dermed ligger side om side med Lyngby, der indtager tredjepladsen i 1. division i kraft af en bedre målscore.

Kampen på CASA Arena i Horsens var i store perioder en ensformig affære, hvor gæsterne skabte den ene store mulighed efter den anden, og det var derfor absolut ikke ufortjent, at Vendsyssel FF hentede de tre point.

- Det er fedt at stå her efter sådan en kamp, hvor vi fungerer rent spillemæssigt. Vi får skabt de chancer, der skal til for at score, og det er nok den kamp i foråret, hvor vi har skabt flest chancer. Det resulterede i to mål fra vores angribere, og det er fedt, siger Christian Overby.

Har bygget på

Den offensive Vendsyssel-wing fremhæver især den indstilling, som vendelboerne fik vist i Horsens.

- Vi løber for hinanden, og som hold er vi villige til at yde det, der skal til for at lave en god præstation, som så bliver krydret med et par gode individuelle præstationer, siger Christian Overby, der samtidig glæder sig over, at Vendsyssel FF stadigvæk er med i kampen om tredjepladsen i 1. division, hvor der resterer fire spillerunder.

- Vi har formået at bygge på i forhold til sidste sæson, og nu har vi allerede præsteret den bedste sæson i klubbens historie, siger Christian Overby.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.