Clairvoyante løjer i Onsild

Årets dilettantforestilling er på trapperne

Årets dilettanthold i Onsild samlet inden det for alvor går løs i Onsild Hallen lørdag 5. marts. Privatfoto

Årets dilettanthold i Onsild samlet inden det for alvor går løs i Onsild Hallen lørdag 5. marts. Privatfoto

ONSILD:Det kører mildest talt trægt for ægteparret Gurli og Karl Evalds ”Handels- og Vandelskompagniet”, hvor de er brændt inde med en del varer.

Nu truer pantefogeden med at lade dem gå fra hus og hjem, men postbuddet Titter har et kreativt forslag: Hun har på en busferie mødt en clairvoyant, ”der tjente kassen”, så mon ikke det vil være en idé for Gurli og Karl Evald at slå sig op som clairvoyante?

Hermed er scenen sat til årets dilettantforestilling i Onsild.

Stykket hedder ”Kludder i clairvoyancen”, er skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen og opføres to gange i Onsild Hallen lørdag 5. marts: først ved en generalprøve om eftermiddagen og siden ved en gallaforestilling om aftenen.

Stykket er instrueret af Betina Justesen og Diana Olesen og de medvirkende er: Ulla Hedegaard, Steffen Aarup, Susanne Christensen, Paw Holmkvist, Diana Olesen, Puk Rosendal, Allan Meller, Lars Jensen og sufflør, Mette Mathiasen. Efter dilettantforestillingen lørdag aften er der spisning og dans til Hans Brun Band. Bag forårsfesten og dilettanten står Onsild Hallen, Onsild Borgerforening og Nr. Onsild Forsamlingshus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.