Cold Hawaii og Waterz i samarbejde om World Cup-stævne

Friends of Cold Hawaii og Waterz slår pjalterne sammen for at udnytte Vestkystens muligheder som vandsportsturistattraktion

Fra 17.-23. september i år skal Waterz stå for afviklingen af konkurrencen, når Friends of Cold Hawaiii er vært for World Cup-stævnet i Klitmøller. Arkivfoto: Bo Lehm

Fra 17.-23. september i år skal Waterz stå for afviklingen af konkurrencen, når Friends of Cold Hawaiii er vært for World Cup-stævnet i Klitmøller. Arkivfoto: Bo Lehm

KLITMØLLER:De to største vandsportsområder i Danmark, Cold Hawaii i Thy og Waterz i Hvide Sande, slår nu surfbrætterne sammen. Formålet er at udnytte Vestkystens muligheder for at udvikle sig til en af Europas største turistområder for vandsport.

- Vi skal blandt andet samarbejde, når vi laver store events. Målet er at løfte vandsporten i Thisted og RIngkøbing-Skjern Kommuner både for dem, der bare dyrker det for sjov - altså bredden, men også når det kommer til eliten, fortæller Rasmus Fejerskov, der er formand for Friends of Cold Hawaii i Klitmøller, i en pressemeddelelse.

Samarbejdet er skudt i gang, og de to foreninger henter allerede nu ekspertise hos hinanden.

- Waterz skal stå for hele afviklingen af konkurrencerne samt kommunikationen under 2019 Cold Hawaii PWA World Cup´en til september, mens vores egen organisation står for den overordnede planlægning samt øvrige arrangementer i forbindelse med PWA´en i Klitmøller 17.-23. september, siger Rasmus Fejerskov.

Stævnet i Klitmøller følger lige efter Waterz Festival i Hvide Sande.

- Waterz afvikles fra 1.-17. september, hvor vi forventer over 1.000 starter i indtil videre fire forskellige overordnede konkurrencer. Så vi har hele systemet oppe at køre i forvejen, så et samarbejde giver rigtig god mening, konstaterede Katrine Kock Frandsen.

Både bestyrelsen Friends of Cold Hawaii og i Waterz forventer sig meget af det nye samarbejde.

- Vi er ikke på den måde konkurrenter, og jo mere fokus vi får på vandsport på hele Vestkysten, jo flere besøgende og turister trækker vi til Vestkysten. Det gavner os alle : lige fra sommerudlejere, restauranter, over købmænd, serviceerhverv, surfskoler og mange andre, siger Rasmus Fejerskov.

Og han bakkes op fra Ringkøbing-Skjern.

- Vi kan jo se, at den udvikling Cold Hawaii satte i gang i starten af 90´erne nu er ved at brede sig til vores område. Og det er klart, at vi selvfølgelig vil trække på de gode folk i Thy for at undgå at lave nogle af de samme fejl, de måske har været igennem, siger Katrine Kock Frandsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.