Comeback-kongerne snydt

Hobro måtte nøjes med uafgjort efter fejlagtig annullering

Martin Thomsen scorede det udlignende mål, men Hobro måtte nøjes med et point. Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

Martin Thomsen scorede det udlignende mål, men Hobro måtte nøjes med et point. Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

HVIDOVRE:Hobro IK kom endnu engang tilbage fra at have været bagude efter første halvleg, men torsdag aften måtte holdet nøjes med 1-1 ude mod Hvidovre.

Hvidovre var klart det bedste mandskab i første halvleg, og det var helt fortjent, da hjemmeholdet kom på 1-0 ved Jonathan Nielsen i det 17. minut på en fremragende dyb stikning fra Azad Corlu.

Og det kunne være blevet værre for Hobro, der som så ofte før i sæsonen ikke spillede prangende inden pausen.

Men som det også har været set flere gange i denne sæson, så var det et forvandlet Hobro-mandskab, der kom ud til anden halvleg. Langt bedre held med de offensive kombinationer og bedre i presspillet. Til gengæld var der ikke held med dommerkendelserne, da Mads Hvilsom på uforståelig vis fik annulleret en udligning godt et kvarter efter pausen. Dommeren markerede for offside i klumpspillet, men der lå to Hvidovre-spillere og rodede rundt på stregen, og derfor burde scoringen have været anerkendt. Mads Hvilsom havde forinden brændt to gode hovedstødsmuligheder.

Men Hobro fik udlignet ved midtbaneslideren Martin Thomsen, der dukkede op på riposten fra en afslutning fra den indskiftede Dennis Høegh og sikkert halvflugtede den i nettet.

Mads Justesen var ekstremt tæt på at gøre det til 2-1 få minutter senere med et hovedstød mod det lange hjørne efter formidabel forarbejde fra Kasper Fisker, men Hvidovre-keeperen Andreas Larsen lavede en mirakelredning.

Mads Hvilsom var tæt på bare to minutter før tid, da han opsnappede bolden efter et indlæg fra Kasper Fisker, men igen stod Andreas Larsen i vejen.

I overtiden fik klubben tillige Mads Justesen skadet, og det så ganske alvorligt ud.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden


Breaking
Rapport afslører: Topledelsen har deltaget, når Søren Thorst har svinget sit kommunale kreditkort
Luk