Comeback til Ib Grønbech

Forårsfesten i Hundelev blev et tilløbsstykke

Ib Grønbæk er populær - også i Hundelev.Privatfoto <i>Privatfoto</i>

Ib Grønbæk er populær - også i Hundelev.Privatfoto Privatfoto

HUNDELEV:Selv om foråret lader vente på sig, har man allerede fejret dets kommen i Hundelev, da den årlige forårsfest for nylig blev afviklet. Beboerforeningen, som står for arrangementet, har tidligere år budt på lokal revy, men denne gang var underholdningen lagt i hænderne på Ib Grønbech. Det var tilsyneladende et populært valg, for samtlige 200 billetter blev solgt i løbet af en enkelt formiddag.

Ib Grønbech holder for tiden koncertpause, men beboerforeningen havde dog fået lokket ham til at sige ja til at gå på scenen denne aften. Og de mange fans, som Ib Grønbech har, kan godt begynde at glæde sig så småt, for Ib løftede nemlig sløret for, at han stille og roligt vil begynde at optræde igen.

Den populære entertainer har været gennem en større operation.

- Det er noget med hovedet, sagde han, og viste et ar på halsen.

- For at gøre det nemmere at komme til at reparere det, tog de hovedet helt af. Det mente lægerne ikke, der ville ske noget ved i mit tilfælde, lød det fra scenen til stor morskab for publikummet i den tætpakkede festsal.

Selv om Ib Grønbech syntes lille, da han sad på den store stol, der var stillet op på scenen, var det i virkeligheden en stor mand, der bare sidder på en kæmpestor stol. For selv om han måske ikke er i træning, så havde han stadig publikum i sin hule hånd, da han først gik i gang. Og de ville da også nødig slippe ham igen, selv efter flere ekstranummere.

Men der skulle også være tid til at få benene rørt, og det sørgede Curly Band for, da de efterfølgende spillede op til dans.

Sådan sluttede forårsfesten, og nu kan vi så kun håbe på, at årstiden, der lægger navn til festen i Hundelev, også snart får et vejr, der matcher til navnet.HJ

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.