Coop kaster millionbeløb efter nordjysk Dagli’ Brugs

Efter en måneds ombygning åbner fremtidens Dagli’ Brugs i Hundelev

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

HUNDELEV:Om en måned åbner fremtidens Dagli’ Brugs i Hundelev efter en intens periode med ombygning og modernisering.

Butikken er en af de første af 300 butikker i Dagli’ Brugs kæden, som Coop investerer i med et nyt butikskoncept og som der bliver kastet et trecifret millionbeløb ind på at gennemføre i de kommende år. Heraf er 1,2 mio. kr. afsat til butikken i Hundelev.

- Det er et lille bysamfund, men butikken er godt med. Vi har et stort opland, og vi ligger jo lige ud til Løkkensvej, hvor der kommer mange strøgkunder forbi. Om sommeren har Dagli’ Brugsen udvidet åbningstid, forklarer uddeler Jan Poulsen om baggrunden for Coops investering.

Formålet er blandt andet at få lavet en ny og udvidet køle afdeling, og den er murere lige nu ved at forberede.

- Vi skal have fornyet kioskområde med frisk kaffe, te og chokolade, convenience varer. Der skal være mere af det, der er hurtigt at tage med, siger uddeleren.

Der investeres ligeledes i nyt inventar til vin, og til mere frisk frugt og grønt.

- Vi prøver at gøre mest muligt selv af arbejdet selv, men der skal arbejdes koncentreret for at være færdig til den 29. november, hvor Niels Hausgaard kommer og klippet snoren til den nye butik. Men foreløbig er vi med, fortæller Jan Poulsen.

Han er ikke i tvivl om, at investeringen tjenes ind:

- Når vi åbner fremtidens Dagli’ Brugs vil det næsten på dagen være 12 år siden vi gennemførte den store renovering og udvidelse af butikken. Det kostede 15 mio. kr., men vi har en god økonomi og overskud hvert år.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.