Cup med styr på oprydningen

Tirsdag morgen havde de frivillige hjælpere klaret oprydningen

Mandag blev den sidste travle Dana Cup-dag, hvor den sidste oprydning blev foretaget. Tirsdag morgen skulle det hele være overstået. Foto: Henrik Louis

Mandag blev den sidste travle Dana Cup-dag, hvor den sidste oprydning blev foretaget. Tirsdag morgen skulle det hele være overstået. Foto: Henrik Louis

HJØRRING:Der er tryk på, når Fortuna Hjørring afvikler den årlige fodboldturnering, Dana Cup, i uge 30.

Over 1000 frivillige hjælper med at det hele afvikles planmæssigt og i god ro og orden.

Ligesådan med oprydningen, som forventes at være helt overstået tirsdag morgen.

Begyndte lørdag

Allerede i lørdags begyndte de frivillige at rydde op i takt med at de første hold drog hjemad, og siden har det handlet om at få Hjørring, de skoler, hvor spillerne har overnattet og fodboldbanerne til at ligne sig selv igen.

- Vi har været i gang siden i lørdags, og jeg er ret sikker på, at der kun er små ting tilbage tirsdag morgen, siger turneringens presseansvarlige, Torben Vandsted, som melder om en god turnering.

- Vejret har været med os, og det betyder meget - både for spillerne og de frivillige. Alt er lidt nemmere, når solen skinner, siger han.

Konstant neddrosling

I sidste uge var der omkring 1000 frivillige igang, men allerede lørdag var tallet nede på omkring 200. Og mandag var der ”kun” 100 frivillige i gang.

- Mandag handlede det især om at få hentet de mange madrasser og senge på skolerne. Der skal jo være ryddet, så skolerne kan komme til at gøre klar til det nye skoleår, siger Torben Vandsted.

Generelt er der tilfredshed med årets turnering i Hjørring. Sporten var i højsædet, der var kun få voldsepisoder og byens handelsliv, som for første gang holdt længe åbent om aftenen, melder om godt salg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden