Curth gav svar på tiltale

AaB-angriberen greb chancen og skød superligaholdet til sejr og førsteplads i det sønderjyske

Jeppe Curth gør det her til 3-0 for AaB mod SønderjyskE. Foto: Scanpix

Jeppe Curth gør det her til 3-0 for AaB mod SønderjyskE. Foto: Scanpix

HADERSLEV:Jeppe Curth har fået splinter i bagen i dette efterår, hvor han er startet på bænken i de første syv kampe i sæsonen. Men AaB’s tidligere topscorer greb chancen, da han fredag aften startede på banen mod SønderjyskE i Haderslev efter salget af 17-årige Lucas Andersen til Ajax. To mål og en assist var Curths svar til de kritikere, der har sagt, at han ikke længere kan bruges.

- Jeg havde krampe i begge lægmuskler efter 75 minutter, så jeg skal lige bruge noget tid på at komme i den rigtige kampform igen. Men jeg sørgede heldigvis for at dukke op de rigtige steder foran mål i dag.
- Nu har jeg nok lukket munden på kritikerne i hvert fald indtil den næste kamp. Men det er rart for et hold, at alle har tur i den, så vi ved, at vi hele tiden kan score mål, og at de kan komme fra mange forskellige spillere, siger Jeppe Curth.
Han sender en hilsen til Lucas Andersen, der fremover skal slå sine folder i Holland.
- Lucas glemmer man ikke sådan lige, og jeg under ham den kontrakt med Ajax og at få stor succes dernede. Du kan selvfølgelig sige, at det er min chance, men jeg er gammel i det her game og har accepteret, at Lucas Andersen har været foran mig i køen til spilletid. Jeg synes, at jeg har bevaret tålmodigheden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.