Da Hanne kneb en tåre

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Hanne Enevoldsen blev jublende glad over hyldesten.

FREDERIKSHAVN:Hanne Enevoldsen har normalt ordet i sin magt, men ved FG 90’s forårsopvisning blev gymnastikforeningens grand old lady kortvarigt ordlam.

Faktisk kneb hun en tåre, efter hun, helt uforberedt, blev kaldt frem foran et stående og klappende publikum i Arena Nord og fik overrakt blomster og gave i anledning af sit 40 års jubilæum som instruktør.

Hanne Enevoldsen var selv gymnast på højt plan, inden hun blev instruktør i grand prix gymnastik i FfI og senere FG90, som hun var med til at stifte. Hun lever og ånder for sin forening, derhar 350 medlemmer, og hun er en uundværlig blæksprutte i den kollektive ledelse.

Hun har ført mange af sine hold frem til danske mesterskaber. Resultaterne kommer på baggrund af en koncentreret indsats, og hun betegnes som en hård instruktør. For ”det koster at skabe stjerner, inden sæsonen slutter....”

For fire år siden var det Hanne Enevoldsen, der med fast og kyndig hånd styrede afviklingen DM i grand prix rytme i Arena Nord.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.