Da solen gik ned - gik golfspillerne på banen

Volstrup Golfklub arrangerede natgolf - og det blev en succes

Natgolf-turneringen i Volstrup var en helt speciel golfoplevelse for de deltagende golfspillere. Privatfoto
Volstrup 11. september 2018 16:04 - Opdateret 12. september 2018 06:35

VOLSTRUP: Normalt bliver der ikke spillet golf efter mørkets frembrud, men i weekenden var mørke ligefrem et krav, da der blev spillet "Natgolf" i Volstrup Golfklub.

Klubbens turneringsudvalg med Henry Svendsen i spidsen havde taget initiativ til at få opsat kraftige projektører ved fire af banens golfhuller og var således med til at give natgolfspillerne en helt speciel golfoplevelse.

Selve turneringen begyndte ved mørkets frembrud kl. 21.00 og varede indtil kl. 01.30. Da havde alle deltagere spillet to runder på den oplyste bane.

Matchen blev afviklet som en holdturnering, hvor en del af holdet spillede på skift, mens de øvrige ventede i klubhuset. Netop pauserne på terrassen ved klubhuset var en vigtig del af turneringen. Her var baren åben og grillen tændt hele aftenen, så spillerne frit kunne forsyne sig med pølser og koteletter.

Det er første gang, Volstrup Golf afvikler natgolf, men at dømme efter deltagernes positive reaktioner taler meget for, at arrangementet bliver gentaget til næste år.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...