Dårlige odds på nordjysk Michelin-stjerne

Danske Spil giver odds 5 på, at Ruths Hotel i Skagen får en Michelin-stjerne på mandag

Hvis du spiller på, at Ruths Hotel får en Michelin-stjerne på mandag, får du pengene fire gange i gen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Hvis du spiller på, at Ruths Hotel får en Michelin-stjerne på mandag, får du pengene fire gange i gen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

SKAGEN:Når uddelingen af Michelin-stjerner finder sted på mandag, kan en af stjernerne lande hos Ruths Hotel i Skagen.

Det vurderer Danske Spil, som dog ikke er vildt optimistisk på den nordjyske restaurants vegne.

- Vi ved, at Ruths Hotel gastronomisk ikke er så langt væk fra resten af Michelin-restauranterne. Men selvom Michelin-guiden er begyndt at bevæge sig udenfor København, så er vi usikre på, om anmelderne helt har opdaget Nordjylland. Derfor har vi odds 5 på, at Ruths Hotel får en Michelin-stjerne på mandag, siger Peter Emmike Rasmussen, der er odds-ansvarlig i Danske Spil.

Til sammenligning får man odds 1,35 på, at Falsled Kro på Sydfyn høster en stjerne.

- Det er altid vanskeligt at sætte odds på uddelingen af Michelin-stjernerne, for det er omgærdet af så meget mystik og hemmelighedskræmmeri. Men vi har vovet pelsen og rørt i gryderne og sat odds på flere restauranter i Danmark og på antallet af uddelte stjerner, siger Peter Emmike Rasmussen.

Danske Spil betegner 2017 som et flot gastronomisk år, hvor Rigsfællesskabet høstede hele 29 Michelin-stjerner. Men altså endnu ingen til Nordjylland.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.