Hørdum

Dagplejer overrasket med el-ladcykel

Forældre gik sammen og søgte om tilskud ved sponsorpulje

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Nu skal jeg lige lære el-ladcyklen at kende og blive dus med den, og så skal vi bare ud i det blå, siger Lisbeth Overgaard. Pressefoto: Thy-Mors Energi

HØRDUM:Godt nok havde dagplejer Lisbeth Overgaard nævnt ideen om den dér el-ladcykel til nogle af forældrene til de børn, hun passede. Elcyklen kunne give hende nogle nye muligheder for at transportere børnene, men mere havde hun ikke gjort ved det.

Derfor blev hun også overrasket, da forældregruppen til sine dagplejebørn, flankeret af Thy-Mors Energi, pludselig overraskede hende og stod klar med en helt ny eldrevet ladcykel.

- Det var en stor overraskelse og det er så fantastisk! Det giver så mange nye muligheder for børnene og jeg. Nu kan vi komme lidt længere ud omkring og få nye naturoplevelser. Jeg bor, så jeg kan cykle til fjorden ved Skyum Strand og til skoven - det bliver så fedt, siger Lisbeth Overgaard.

Cyklen var sponsoreret af Thy-Mors Energi, hvor forældrene i hemmelighed var gået sammen om at søge hos deres sponsorpulje. Puljen støtter lokale foreninger, klubber og enkeltpersoner inden for kultur, bredde- og eliteidræt, men det var dog første gang, at Thy-Mors Energi oplevede, at der blev søgt på vegne af en dagplejemor.

Den nye cykel er speciallavet til dagplejen og udstyret med seks seler til børnene. Det eneste, Lisbeth Overgaard mangler er derfor seks cykelhjelme i børnestørrelse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst