Dalsgaard ude mod FC Midtjylland

AaB’s højre back døjer med et løberknæ - Kent Nielsen har stærk erstatning klar

Henrik Dalsgaard. Foto: Torben Hansen

Henrik Dalsgaard. Foto: Torben Hansen

AALBORG:Henrik Dalsgaard måtte lørdag udgå af AaB’s sidste træning inden kampen mod FC Midtjylland. Han døjer med et løberknæ og er ude af billedet til søndagens topbrag.

I stedet for starter Patrick Kristensen på den højre back, som han også har spillet en del gange tidligere i foråret, hvor Dalsgaard også var skadet.

Kent Nielsen forklarer, at han ikke ville tage nogen chancer med Henrik Dalsgaard, når der stod en stærk erstatning klar i kulissen. - Patrick har gjort det rigtig godt på højre back, og vi er meget fortrøstningsfulde med at lade ham spille, siger Kent Nielsen, der især roser Patrick Kristensen for hans indsats i pokalkampen mod AGF, hvor han også scorede et mål.

Vante startformation

Bedømt ud fra AaB’s træning ser Lukas Spalvis og Rasmus Jönsson ud til at få genvalg på toppen, og på midtbanen er det vante firkløver sikre startere. Rasmus Würtz, Kasper Risgård, Kasper Kusk og Nicolaj Thomsen har alle fået en god start på forårssæsonen.

I forsvaret ser Patrick Kristensen ud til at få selskab af Kenneth Emil Petersen, Rasmus Thelander og Jakob Ahlmann med Nicolai Larsen i målet.

De øvrige spillere i truppen til kampen mod FC Midtjylland er: Anders Due, Thomas Augustinussen, Jeppe Curth, Mathias Wichmann, Søren Frederiksen, Carsten Christensen, og Jakob Blåbjerg.

Anders K. Jacobsen er fortsat skadet. På tribunen får han selskab af Kasper Pedersen og Gilli Sørensen, der også er skadede.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.