Dana Cup afviser forhandling med utilfredse klubber

Formand for Dana Cup, John Robert Larsen tager bladet fra munden og kalder klubbers utilfredshed for løse rygter og usandheder

Formand for Dana Cup, John Robert Larsen mener, at nogle klubber opfører sig illoyalt.  Foto: Bente Poder <i>Bente Poder</i>

Formand for Dana Cup, John Robert Larsen mener, at nogle klubber opfører sig illoyalt. Foto: Bente Poder Bente Poder

HJØRRING: Formand for Dana Cup, John Robert Larsen, tager nu for første gang bladet fra munden i sagen om nogle sportsklubbers utilfredshed med betingelserne for samarbejdet under turneringen.

Rygter og usandheder

- Det har ingen hold i virkeligheden. Det bygger på løse rygter og usandheder, siger John Robert Larsen, der i et brev til SHI og Hjørring Frem, påpeger, at de kører frem med illoyale og usande påstande.

Dermed mener han diskussionen om, hvad klubberne må sælge på baneanlæggene under turneringen.
- Det her drejer sig kun om salg af sportstøj. Alt det andet med, at vi også bestemmer, hvilke pølser de må sælge, det passer ikke, understreger John Robert Larsen, der afviser at mødes med et nyt forhandlingsudvalg, som Hjørring Kommunes Idrætssamvirke, HKI, nedsatte på et møde mandag aften.

Ingen forhandling

- Vi vil ikke forhandle med nogle få utilfredse klubber. Hvis de ikke længere vil være med, så er der nok andre der vil, siger John Robert Larsen.

I stedet har Dana Cup inviteret alle de klubber, der har berøring med Dana Cup til et møde 13. september. Her er borgmester Arne Boelt(S) også inviteret.
Formand for HKI, Jeppe Andersen afviser at kommentere John Robert Larsens udvalg.
- Vi har vedtaget en køreplan, som vi har tænkt os at følge, siger han.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.