Dana Cup sætter ny rekord

Allerede nu er der tilmeldt 1045 hold til Dana Cup, og der kommer stadig nye tilmeldinger

Organisationen bag Dana Cup har i øjeblikket travlt med at organisere det, der bliver den største Dana Cup nogensinde i Hjørring. Arkivfoto: Bente Poder

Organisationen bag Dana Cup har i øjeblikket travlt med at organisere det, der bliver den største Dana Cup nogensinde i Hjørring. Arkivfoto: Bente Poder

HJØRRING:- Det er helt vildt.

Så kort udtrykker Dana Cups daglige leder, Jette Andersen, sig om den kendsgerning, at turneringen igen i år sætter rekord i antal tilmeldte hold.

I 2012 blev der sat rekord med 852 hold. Rekorden holdt til 2013, hvor 921 hold spillede med og da der forleden blev talt op, ja, minsandten om ikke det viste sig, at en ny rekord var i hus. 1045 tilmeldte fodboldhold fra 49 nationer blev det til - og det strømmer stadig ind med hold, der vil til Hjørring og lege i uge 30.

- Det bliver en stor udfordring for os, men vi er så godt organiserede, at vi er sikre på, at vi kan bevare den trygge turnering, vi er kendt for, siger Jette Andersen.

Netop kvaliteten i afviklingen af turneringen er Jette Andersen sikker på er en stor del af forklaringen på, at Dana Cup i Hjørring er så populær.

- Vi er godt organiserede, og holdene, lederne og forældrene følger sig trygge i Hjørring, siger hun.

Dana Cup får hjælp af frivillige fra over 50 lokale klubber, som tjener en god skilling til klubkassen - og klubberne kan godt indstille sig på, at Dana Cup får brug for endnu mere assistance end de plejer.

- Det er godt for både os og klubberne, at vi får så mange tilmeldinger. Det er jo ingen hemmelighed, at Hjørring Kommune sidder stadig mere hårdt på pengekassen, og så er det godt, at der kan tjenes penge andre steder, siger Jette Andersen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.