Eurojackpot-kupon fra Blåvand kaster over 750 millioner af sig

En dansker har ifølge Danske Spils hjemmeside vundet en Eurojackpot-gevinst på over 750 millioner.

En gevinst på 120 millioner euro - eller mere end 759 millioner kroner - er gået til en heldig dansker eller dansk tipsklub. <i>Bernd Wei''brod/Ritzau Scanpix</i>

En gevinst på 120 millioner euro - eller mere end 759 millioner kroner - er gået til en heldig dansker eller dansk tipsklub. Bernd Wei''brod/Ritzau Scanpix

En gevinst på over 750 millioner kroner i Eurojackpot har fundet sin vinder i Danmark. Det oplyser Danske Spil, der står bag Eurojackpot i Danmark.

Helt præcist lyder gevinsten på 759.318.630 kroner.

Det er den største gevinst, der har været på højkant i Danmark nogensinde.

Den nybagte mangemillionær har købt sin kupon i Meny i Blåvand.

Hos Danske Lotteri Spil er man meget glad for nyheden.

- Det er en helt speciel aften. Det er ikke særlig tit, det sker, at vi får en dansk vinder af førstepræmien i Eurojackpot og så endda på topgevinsten på mere end 750 millioner kroner. Det er en helt fantastisk følelse, siger Martin Dalsgaard, der er marketingsdirektør for Danske Spil.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med den nyslåede millionær, men marketingsdirektøren er "ret overbevist" om, at det er en dansker, der har vundet, selv om det ikke er 100 procent sikkert.

- Det kan lade sig gøre, at udlændinge køber kuponer i Danmark, og så udbetaler vi naturligvis også gevinsten, siger Martin Dalsgaard.

Han siger videre, at når Danske Spil har fået kontakt til vinderen, og kuponen er blevet verificeret, så vil en millionærrådgiver tilbyde rådgivning hjemme hos vedkommende.

- Vi oplever, at de fleste er fornuftige med beløbet. Men det er selvfølgelig et fuldstændig vanvittigt beløb og en situation, vi ikke før har oplevet i Danmark, siger Martin Dalsgaard.

Den heldige spiller - eller den heldige tipsklub - har vundet med vindertallene 1 - 11 - 17 - 19 - 33 og stjernetallene 3 og 7.

Den tidligere største gevinst i Danmark blev vundet i 2015, hvor en dansker vandt 315 millioner kroner.

Samlet har Danske Spil fundet 186 Eurojackpot-millionærer siden marts 2012, hvor lotteriet havde dansk premiere, oplyser Danske Spil.

Eurojackpot trækkes fast hver fredag og tirsdag aften og har som minimum 63 millioner i første præmiepuljen.

Sandsynligheden for at vinde Eurojackpot er en ud af 140 millioner, skriver det tyske nyhedsbureau dpa.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.