Endnu et prins Harry-interview vises på dansk tv-kanal

Prins Harrys interview med amerikanske CBS vil være tilgængeligt i Danmark på discovery+ fra tirsdag aften.

Tirsdag kom Prins Harrys selvbiografi "Reserven" på gaden. Medievirksomheden Discovery har sikret sig CBS-interviewet "60 Minutes: Prince Harry Interview". Det vil være tilgængeligt i Danmark på streamingtjenesten discovery+ fra tirsdag aften og blive sendt onsdag klokken 20 på Kanal 4. <i>Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix</i>

Tirsdag kom Prins Harrys selvbiografi "Reserven" på gaden. Medievirksomheden Discovery har sikret sig CBS-interviewet "60 Minutes: Prince Harry Interview". Det vil være tilgængeligt i Danmark på streamingtjenesten discovery+ fra tirsdag aften og blive sendt onsdag klokken 20 på Kanal 4. Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Et eksklusivt interview med den britiske prins Harry løb søndag aften over skærmen hos den amerikanske tv-station CBS.

Nu har medievirksomheden Discovery sikret sig rettighederne til interviewet, der bliver tilgængeligt for seere i Danmark.

Det skriver Warner Bros. Discovery i en pressemeddelelse.

I forbindelse med udgivelsen af britiske prins Harrys selvbiografi "Spare", på dansk "Reserven", har hovedpersonen givet to eksklusive tv-interview.

De er givet til den britiske station ITV og det amerikanske program "60 Minutes" på CBS.

Interviewet med britiske ITV blev mandag aften vist i Danmark på TV 2.

Ovenpå det britiske interview lød det søndag i britiske medier, at både Kong Charles III og kronprins William var dybt såret over anklagerne mod dem.

Fra tirsdag aften klokken 18 vil interviewet fra CBS, "60 Minutes: Prince Harry Interview", være tilgængeligt i Danmark på streamingtjenesten discovery+.

Onsdag klokken 20 vil programmet blive sendt på Kanal 4.

I interviewet fortæller prins Harry blandt andet, at der fra familien er blevet plantet historier om ham selv og hans hustru, Meghan Markle.

- Hver eneste gang jeg har forsøgt at gøre det privat, har der været læk og er blevet plantet historier om mig og min kone. Du ved, familiens motto er 'aldrig klage, aldrig forklare', men det er bare et motto, siger prins Harry blandt andet i interviewet.

Det er tv-værten Anderson Cooper, der har stået for interviewet, som blev optaget søndag den 8. januar 2022.

Den dag var det præcis to år siden, at Harry og Meghan bekendtgjorde, at de ikke længere ville være en officiel del af kongefamilien, og at de delvist ville flytte til USA.

Desuden ville de blive økonomisk uafhængige af kongehuset.

Episoden blev dengang døbt "Megxit" i de britiske medier.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.