Tv-vært og komiker bliver værter for Melodi Grand Prix

Det bliver tv-vært Tina Müller og komiker Heino Hansen, der skal agere værtsduo ved Dansk Melodi Grand Prix.

Det er tredje gang, at tv-vært Tina Müller skal være vært for Dansk Melodi Grand Prix, der løber af stablen 11. februar. <i>Bo Amstrup/Ritzau Scanpix</i>

Det er tredje gang, at tv-vært Tina Müller skal være vært for Dansk Melodi Grand Prix, der løber af stablen 11. februar. Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

KØBENHAVN:Når Dansk Melodi Grand Prix løber af stablen 11. februar, bliver det med tv-vært Tina Müller og komiker Heino Hansen som værtsduo.

Det oplyser DR.

Mens det er Tina Müllers tredje gang som Grand Prix-vært, får Heino Hansen sin debut.

- Jeg glæder mig virkelig meget til at være vært ved Dansk Melodi Grand Prix. Og så på min egen hjemmebane i Næstved, det kan ikke være bedre, siger han til DR.

Den populære komiker har lavet standup i mange år, men det var først i 2021, at han præsenterede sit første onemanshow.

For et par måneder siden blev han desuden hædret med den eftertragtede pris som Årets Komiker ved Zulu Comedy Galla.

Imens Heino Hansen er kendt fra standupscenen, har hans værtsmakker Tina Müller blandt andet dækket flere slutrunder i herrehåndbold og været vært på DR-programmet "Hammerslag".

Nu skal de altså sammen stå i spidsen for sangkonkurrencen i den sydsjællandske by. Her skal otte sange kæmpe om at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i den engelske by Liverpool nogle måneder senere.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Sangene bliver først offentliggjort i det nye år.

- Det fællesskab og den brede appel showet har, vil vi også gerne afspejle i vores værtspar, og derfor er jeg glad for, at Tina og Heino har sagt ja til opgaven, siger Erik Struve Hansen, som er programansvarlig for Dansk Melodi Grand Prix, til DR.

Billetterne til showet sættes til salg 18. november klokken 10 på dr.billet.dk.

Imens kan billetterne til børnenes MGP-show købes fra 25. november. Her vil værterne blive offentliggjort i december, skriver DR.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.