Danmarks bedste Profil Optik ligger i Aabybro

Der er plusser på begge øjne i Profil Optik i Aabybro. Butikken er netop blevet kåret som Danmarks bedste

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AABYBRO:5. september stiger Birthe, Maria og Jesper fra Profil Optik I Aabybro ombord på flyveren mod London. Derfor vil du i weekenden møde lutter nye ansigter i butikken i Aabybrocentret 10.

Årsagen til vikariatet er dog både glædeligt og kortvarigt. Hele det sædvanlige personale skal på tur til London for at fejre at de er blevet kåret som Danmarks bedste Profil Optik.

Hvert år kårer Profil optik den bedste blandt kædens 140 butikker. Blandt kriterierne for at vinde prisen er blandt andet kundetilfredshed, reklamationsrate, faglighed og medarbejdertilfredshed.

Alle er det vigtige parametre butikken bliver målt på, både i forhold til kunder og medarbejdere og det gør prisen ekstra ærefuld at vinde, fortæller butiksindehaver Jesper Damgaard.

Han stiller hurtigt skarpt på hvorfor butikken i Aabybro kunne give 139 andre butikker baghjul.

- Det er for det første en super god medarbejderstab men jeg vil også rose byens borgere for at bakke op om det lokale erhvervsliv.

For det er en af hemmelighederne. Nærheden, mener Jesper Damgaard.

- Jeg tror også på at man i de små byer kan yde en større service end i de større byer. Kunderne kommer jo tilbage fordi de kender os.

Briller er for mange et nødvendigt hjælpemiddel for at få dagligdagen til at fungere. Derfor glæder det da også Jesper Damgaard at de med titlen som årets Profil optik butik bliver anerkendt for fagligheden.

- Der har ikke været en ret stor udskiftning så folk er på fornavn med personalet. Så her er det jo også noget med tillid og tryghed. Det er jo folks øjne det drejer sig om.

Ja så intet er derfor rigtigt som det plejer i butikken fredag og lørdag. I de dage hvor personalet studerer den nyeste brillemode i London vil butikken blive drevet af et helt specielt hold fra hovedkontoret - blandt andet Profil Optiks kædechef og driftschefer. Så har du nogle goder ideer til, hvordan Profil optik kan blive endnu bedre, er det en god anledning til at kigge forbi.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.