EMNER

Danmarks billigste villaer

Se her, hvad den billigste villa i din drømmeby koster

Nordjyllands billigste villa kan erhverves for den nette sum af 100.000 gode danske kroner. Arkivfoto: Peter Mørk

Nordjyllands billigste villa kan erhverves for den nette sum af 100.000 gode danske kroner. Arkivfoto: Peter Mørk

HELE LANDET: Et hus er lig med grundskyld, reparationer, forsikringer og konstant vedligeholdelse. Men det er også lig med adgang til have, masser af kvadratmeter og fred for larmende festdeltagere i nabolejligheden.

Og så kan det efterhånden købes til en rimelig penge i langt de fleste byer.

Boliga.dk har fundet den billigste villa i 589 postnumre rundt om i landet, og ser man på gennemsnitsbeløbet kan det lade sig gøre at blive husejer for ca. 650.000 kr.

I en del tilfælde skal man dog være parat til at gå på kompromis med boligens stand, hvilket ikke mindst gælder de huse, der er sat til salg for under et par hundrede tusinde kroner.

Nordjyllands billigste villa, der er sat til salg til den nette sum af 100.000 kroner, ligger i Bedsted i Thy. Det er et rødstens rækkehus, som ”behøver istandsættelse inden indflytning”, mens man i Horne, lidt syd for Hirtshals, for 195.000 kroner kan få et landsted på 123 m2, som ”er særdeles forfalden såvel ude som inde og der må således påregnes betydelige investeringer eller nedrivning”.

I 356 af landets postnumre er det muligt at købe en villa for under 500.000 kr., men her skal man formentlig selv møde op med pengene eller tage et dyrt banklån, da realkreditinstitutterne som regel ikke vil godkende lån til huse, der koster under en halv mio. kr..

Se hvad den billigste villa i din drømmeby koster

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.