Danske kendisser pjatter i påsken

Arbejde, ferie, fest og familietid er listen over, hvad Wafande, Andreas Bo, Mille Dinesen og Remee blandt andet bruger deres påske på.

Med påskeferien er der masser af kvalitetstid til alt fra at spise påskeæg, feriehygge og slikke de første varme forårsstråler, og det nyder de danske kendisser også godt af.

Men til trods for de spæde solstråler har tv-personligheden Mascha Vang og komikerkæresten Andreas Bo valgt at søge efter mere solsikre himmelstrøg og er sammen taget til Thailand.

- Man bliver lidt irriteret over de irriterende mennesker, som poster feriebilleder! Så her er et par highlights fra min arbejdsweekend i rolige og inspirerende omgivelser. Jeg har virkelig fået lavet nogle gode, kreative og visionære ting, joker den 48-årige komiker til et solbeskinnet billede, som han har lagt ud på sin Instagram-konto.

Popproduceren Remee valgte at skyde påsken i gang med en ordentlig fest for at sætte det endelig punktum for den ottende udgave af X Factor, hvor den 40-årige hitmager så sin unge solist Emilie Esther synge sig helt til tops.

- Smuk #TeamRemz fest i aftes. TAK til hele holdet og alle, der var med, skriver Remee til billedet på Instagram af ham og en af de uhyre populære Citybois-drenge.

Rita-skuespillerinden Mille Dinesen bruger sin tid mere stille og roligt og er taget ud på Den Blå Planet på familietur for at se finurlige havdyr, mens reggae-sangeren Wafande må slide i påskeferien.

Han har nemlig masser af spillejobs, men det er nu også en ganske god måde at bruge påsken på for den 32-årige charmør.

- Solen er med os. Glæder mig, skriver "Voice Junior"-dommer på sin Instagram-profil til en storsmilende sol-selfie.

Se Andreas Bos feriebillede her: https://instagram.com/p/1C6cBnLkzu/?taken-by=andreasbo1

Se Remees festbillede her: https://instagram.com/p/1C-SaYR6tw/?taken-by=remeejackman

Se Mille Dinesens familiebillede her: https://instagram.com/p/1Cx_OiPk2d/?taken-by=milledin

Se Wafande i arbejdstøjet her: https://instagram.com/p/1CzTQAip7g/?taken-by=wafandelife

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden