Danske Spil: Hobro får ikke bronze

Spilleselskabet havde superliga-opkomlingene som sikre nedrykkere - og de tror ikke på metal til Jonas Dals drenge

Jubel hos Hobros trænerstab efter Mads Jessens 1-0 scoring i Brøndby. Foto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Jubel hos Hobros trænerstab efter Mads Jessens 1-0 scoring i Brøndby. Foto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

HOBRO:Efter søndagens 1-0 sejr i Brøndby er nyoprykkerne Hobro IK blot ét point fra at vippe Thomas Franks tropper af bronzepinden.

Der resterer dog endnu otte spillerunder af Alka Superligaen, og Danske Spil tror ikke på, at Hobro fuldbyrder sensationen og slutter på tredjepladsen.

- Vi vurderer, at Hobro ender som nummer fem i denne sæson - efter både Brøndby og Randers. Hobro er godt kørende, men mangler både at møde FC Midtjylland og FC København, så medaljer er ikke særlig realistiske, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil.

Danske Spil har dog allerede én gang taget fejl af Hobro, for de vurderede ved sæsonstarten Jonas Dals mandskab som stensikker nedrykker.

- Vi må tage hatten af for Hobro, og det flotte spil de har leveret i Superligaen denne sæson. Det har overrasket os meget. Nu er det meget realistisk, at Hobro ender i Top-6, siger oddssætteren.

Det giver pengene seks gange igen, hvis man spiller på, at Hobro vinder bronze. En placering i top-6 giver derimod blot pengene 1,33 gange igen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Ansat på skole sigtet for at krænke flere børn
Luk