Datter forklarer om drab på mor

Retssag mod 16-årig pige og 29-årig mand, der er tiltalt for drabet på pigens mor i Kvissel, begynder mandag

Morgenen efter drabet ved Kvissel. Foto: Henrik Louis

Morgenen efter drabet ved Kvissel. Foto: Henrik Louis

KVISSEL:På mandag starter retssagen mod en 16-årig pige og en 29-årig mand, der er tiltalt for drabet på pigens 40-årige mor i deres hus i Kvissel i oktober 2014. Her får offentligheden for første gang mulighed for at høre de to tiltales forklaring.

Pigen var 15 år, da hendes mor blev dræbt, og det er anklagemyndighedens opfattelse, at begge tiltalte i forening har dræbte den 40-årige med adskillige knivstik. Ifølge anklageskriftet blev hun slået ihjel på foranledning af datteren.

Drabet skete 8. oktober omkring klokken 23.30. Politiet modtog anmeldelsen klokken 23.49, og da poltiet ankom til sted, blev den 40-årige kvinde fundet livsløs i hjemme. Datteren blev anholdt i huset samme nat, mens efterforskningen førte til, at den 28-årige mand blev anholdt i en lejlighed i Frederikshavn dagen efter.

Politiet har holdt kortene tæt til kroppen under efterforskningen af den tragiske drabssag. Blandt andet er motivet til drabet stadig ukendt for offentligheden.

Det kaster de to tiltalte formentlig lys over, når de afgiver forklaring i Retten i Hjørring mandag og tirsdag.

Der er afsat syv retsdage til nævningesagen, og der forventes at falde dom 14. september.

I anklageskriftet tages der forbehold for påstand om udvisning af den 28-årige mand, som har en anden etnisk baggrund end dansk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.