Rebild

De cykler gerne Veggerby Rundt igen - endda to gange

48 deltagere i nyt cykelløb som optakt til visit af Postnord Danmark Rundt

13
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Der vankede gaver til alle 29 små og store deltagere på familieruten på 4,7 kilometer. Her er det Ida på fem et halvt og Jonas på fire, der er ved at være klar til afgang sammen med deres mor, Birgitte Koldsø (th). Familien bor i Annerup nord for Støvring, men var inviteret med af mormor Dorte Koldsø fra Veggerby, som selvfølgelig også cyklede med.

VEGGERBY:48 små og store deltog onsdag formiddag i premieren på cykelløbet Veggerby Rundt, som udgik fra forsamlingshuset i Kirketerp ad to ruter - "prof-ruten" på 30 kilometer og familieruten på 4,7 kilometer.

Til den lange rute var der endda kommet tilcyklende tre professionelt udseende deltagere fra Oldcranks Bike Club i Aalborg, som lige manglede et træningsløb og ikke kendte noget særligt til terrænet.

De blev imidlertid så begejstrede, at de ikke blot lovede at komme igen næste år, men også tilbød at hjælpe til ved at stå for en rute på 60 kilometer.

- Men vi må endelig ikke lave om på ruten, for den var noget af det smukkeste, de havde oplevet. De vil bare køre den igennem to gange, beretter Sissi Pedersen, som havde taget initiativ til det lokale cykelløb som optakt til, at hendes elskede Postnord Danmark Rundt om eftermiddagen skulle komme igennem Veggerby.

Arrangementet var blevet til med kommunal støtte fra projekt "Sundhed for pengene". Veggerby Sogn har simpelt hen fået en pose penge med 65.000 kr. til en række sundhedsfremmende initiativer i år efter borgernes egne ønsker.

Cykelløbet her får to blivende effekter. Lokale Lars Nielsen vil gerne stå for at træne et cykelhold, og den lokale idrætsforening overtager arrangementet af Veggerby Rundt, som dermed bliver en ny tradition.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.