De er klar i Vendsyssels største sportsforretning

Kunderne skal gå et sted nemlig i Havnegade, hvis de vil handle hos Peiter Sport.

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Nu skal alle for alvor vænne sig til at Peiter Sport ligger i Havnegade og ikke i den nordlige del af Danmarksgade.

For i dag genåbner Intersport/Peiter Sport i en helt ny udgave i Havnegade.

Det er en lys, overskuelig, stor sportsbutik, som møder en, når man kommer ind i forretningen. Samtidig med, at sportsudstyret hurtigt er til at finde for os kunder.

Søren Pedersen er butikschef og Michael Dela souschef, og de arbejder nu i Vendsyssels største sportsforretning, som er delt op i flere afdelinger, og i øvrigt med rigtig mange sko, som hænger på væggen, næsten som små farverige kunstværker, og tanken er, at der skal skiftes meget ud på hylderne og i en særlig del af forretningen fornemmer hvad tid på året det er. Der vil være skiudstyr på en tid af året og tennisudstyr og andre sommer aktiviteter om foråret.

- Det er en sæsonafdeling, hvor vi skifter udstyret ud efter om det er sommer eller vinter.

På mandag åbner man en særlig outletafdeling ved siden af forretning her i Havnegade.

- Og vi har en afdeling af Sport Direct, som også er flyttet fra huset i Danmarkgade, fortæller de to ansatte og viser rundt i huset og peger på alle de nye ideer som nu er blevet til virkelighed.

- Læg for eksempel mærke til at vi har alt tøj delt op på drenge og piger eller mænd og kvinder, så hvis pigen ønsker sig en ny jakke eller kvinden nye løbesko, så kan man kigge på væggene og fra et sted, se hvor man finder der hele. Det har været vigtigt for os, at forretningen virker åben, og vi har revet vægge ned for at skabe det indtryk, forklarer de.

Det med tydelig skiltning har de fra supermarkederne og i parentes bemærket fylder den store sportsbutik hele den gamle føtex, som en gang lå i Havnegade, hvortil der hørte en stor parkeringskælder.

- Og vi arbejder på at få lov at bruge parkeringskælderen, så vi på den måde kan tilbyde 50 parkeringspladser i tilknytning til forretningen, siger Søren Pedersen.

De er stolte over den nye forretnings fremtoning og glæder sig over, at alle sportsgrene nu er samlet på et sted.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.