De er så kreative i Gærum

90 deltager i et eller flere af de mange tilbud

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GÆRUM:I Gærum har der nu i flere år været tradition for at mødes på skolen til kreative aktiviteter i de mørke måneder, og således er det også i år, hvor ikke mindre end 90 deltagere har tilmeldt sig de mange forskellige tilbud. Heriblandt en flok frivillige instruktører, som øser af deres viden og kreative ideer.

Flere nye kurser er kommet til i denne sæson, og det betyder, at der er noget for enhver interesse, hvad enten man nu vil spille bridge eller lære at bruge en iPad, Nem id eller digitale postkasse.

I sløjdlokalet arbejdes der med det ædle håndværk at fremstille knive. Et andet sted males med olie og akvarel. Og blomsterbinding er et af de populære hold, der hvert år samler mange, der fremtryller de smukkeste dekorationer og kranse.

Et andet populært tilbud er sy og strikkeholdet, hvor flere og flere henter inspiration til at sy patchwork, strikke, hækle og i år også det fine gamle håndarbejde at orkere.

Et af de nye tilbud i år henvender sig til de borgere, der har været på spændende rejser og som ønsker at dele deres rejseoplevelser med andre. Grønland, Sydafrika, Australien og USA 9/11 er blot nogle af de destinationer, der har været og er på programmet til stor inspiration for deltagerne.

Lækker mad på den sunde måde er overskriften, når Gærums mænd går i køkkenet. Liflige dufte breder sig fra køkkenregionerne og ingen er tvivl om, at mændene har gang i det gastronomiske. Så populært er holdet, at der er mænd på venteliste, som også kunne tænke sig at få del i bordets glæder i Gærum.

De kreative aftener er som sagt baseret på frivillige kræfter og så det faktum, at gærumborgerne bare udviser interesse for de lokale arrangementer, der finder sted i byen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.