De er ude på sjov og ballade i Gærum

125 år jubilæumsfestlighederne slutter den 21. september med genoplivning af lokal revy

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GÆRUM:Hvad kan man egentlig bruge sådan et gammelt forfaldent forsamlingshus i Gærum til? Er der overhovedet nogle muligheder.

Det spørgsmål har revyholdet i Gærum bl.a. funderet over, og et af forslagene, som viser sig at være særdeles pikant, kan man høre mere om, når holdet fyrer revyen af til den store festaften lørdag den 21. september som afslutning på 125 års festlighederne.

Et smugkig på en af revyens øve aftener afslører, at Gærumrevyen er tilbage efter at have ligget i dvale i mange år.

Begyndte i 70’erne

Det var nemlig helt tilbage omkring 70’erne, at Gærumrevyen sådan i al godmodighed spiddede livet i Lidenlund. Der var vækst i Gærum med mange nye tilflyttere og altså masser at lave sjov med. Og det er der såmænd også her i det herrens år 2013, hvor Gærum fighter sig igennem de for landsbyer så barske tider.

Det er Anni Andersen og Anders Broholm, der har forfattet teksterne til revyen 2013.

De to medvirker også i revyen sammen med Thorkild Tougaard, Lotte Andersen og Svend Aage Sørensen.

Sidstnævnte var i øvrigt også med til at spille Gærumrevy i 70’erne. Per Ejstrud leverer musikken, og med en så garvet musiker, er der virkelig lagt op til en musikalsk revy.

Leder efter den røde tråd

Den røde tråd igennem revyen er et strejftog igennem Gærum før og nu – fra dengang man havde en præsident i byen og til dagens Gærum med de udfordringer, der nu engang er på godt og ondt her i 2013.

Tekstforfatterne har formået at få alt og alle med, fremført i små sketcher og musikalske indslag. En af kraftpræstationerne er en vise på melodien Vi er alle i samme båd, som Anders Broholm fremfører med stor professionalisme iklædt rumsterstang og slaskirøvfrakke og hvad der ellers hører til denne ”klassiker”.

De næste uger skal revyholdet bruge til at pudse, polere og stramme op på revyen, der serveres som en ekstra dessert til festen lørdag den 21. september.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.