De fik særlig pris på årets Skagen Festival

Den Danske Folkemusikpris blev uddelt og satte punktum for dette års Skagen Festival

Carl Emil Nielsen og Peter Broen
Det var det irske band The Sands Family, der i år fik tildelt Den Danske Folkemusikpris. Sammen med prisen modtog de en check på 20.000 kroner samt et kunstværk kreeret af den lokale kunstner Hanne Munk Kure.
Skagen Festival 9. juli 2018 06:47

SKAGEN: Søndag var sidste dag på Skagen Festival, og selvom en del af festivalgæsterne allerede har vendt snuden hjemad, var der alligevel fuldt hus på Havnescenen denne formiddag.

Traditionen tro skulle Den Danske Folkemusikpris uddeles, og i år gik den til det irske band The Sands Family, der efterfølgende gav koncert for de mange publikummer.

- De skriver deres egne sange, og de har nogle helt fantastiske tekster. De handler om fred i verden, og det er jo i den grad relevant her i 2018. Og så er de nogle fantastisk dygtige musikere, siger Lis Jensen, der er formand for Skagen Festival, om vinderne.

Carl Emil Nielsen og Peter Broen
Formand for Skagen Festival Lis Jensen er godt tilfreds med årets festival, hvor hun aldrig har set så mange mennesker før.

Selvom der endnu ikke er nogle officielle tal på, hvor mange besøgende, der har været på Skagen Festival, har Lis Jensen indtrykket af, at det har været et meget succesfuldt år.

- Jeg har aldrig set så mange mennesker på festivalen. Der har også været krydstogtskibe i løbet af weekenden, men det tyder på, at det har været en rigtig succesfuld festival, siger Lis Jensen, der også glæder sig over mange udsolgte koncerter.

Blandt de mange koncerter, var der specielt én, der står klart som et af de helt store højdepunkter hos Lis Jensen.

- Michael Falch og Lis Sørensen spillede samme aften, og valgte at give os en helt unik koncert, da de stillede sig på scenen og spillede sammen. Det er jo noget man ikke ligefrem ser alle steder, og det tror jeg rigtig mange kan skrive under på, var en stor oplevelse, siger Lis Jensen.

Tema: Skagen Festival

Vis flere

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...