De nærmer sig millionen

Endnu et flot resultat ved det årlige cykelløb i Birkelse

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BIRKELSE:For 12. år i træk har Initiativgruppen Birkelse og Birkelse IF slået et slag med cyklerne. Lørdag arrangerede de igen velgørenhedscykelløb, og igen i år kom der mange penge ind. I alt var 70 pedaltrampende børn og voksne ude på landevejende i og omkring Birkelse og de samlede omkring 110.000 kroner ind, selvom det endelige resultat ikke er gjort op endnu, beretter formanden for Initiativgruppen Birkelse, Karl Schrøder.

De mange glade cyklister kørte som ved de foregående år penge ind til dels Birkelse IF’s arbejde og til kræftramte børn samt til velgørende formål rundt omkring i Jammerbugt.

I alt har Initiativgruppen gennem de nu 12 år samlet omkring 675.000 kroner ind til velgørende formål. Så millionen er inde for rækkevidde.

Flest indkørte penge ved børneløbet: Sarah Nielsen med 4800 kroner. Flest kilometer: Christian Skov 17,4 km og Anne Sofie Bødker 17,4 km. I alt blev der ved børneløbet kørt 10.590 kroner ind. Flest indkørte penge ved voksenløbet: Ida Madsen med 8800 kroner. I alt blev der ved voksenløbet kørt 38.285 kroner ind.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.