Degn håber på OL-kvalen

Aalborg-pirat har fundet storformen på rette tid

Kasper Degn jubler over en scoring i tirsdagens kamp mod Esbjerg. Foto: Michael Bygballe. <i>Michael Bygballe</i>

Kasper Degn jubler over en scoring i tirsdagens kamp mod Esbjerg. Foto: Michael Bygballe. Michael Bygballe

AALBORG:Tirsdag aften var Kasper Degn rykket ind som center, da han vendte tilbage fra landsholdstur. Her fungerede han som erstatning for Bjarke Møller, der endnu engang var uheldig og pådrog sig en ny hjernerystelse på selvsamme tur med landsholdet til Frankrig.

Kasper Degn kvitterede for tilliden i den nye kæde med Branislav Bendik med et mål og en assist, og dermed fortsatte han med at gøre positivt opmærksom på sig selv efter en også vellykket tur til Frankrig.

- Jeg synes, vi fungerer rigtig godt offensivt, og vi får lavet nogle gode ting. Jeg havde to-tre gode kampe i Frankrig og spillede med anden fart dernede, og det synes jeg, at jeg tog med mod Esbjerg. Der var kommet mere spilleglæde til, siger forwarden.

Kasper Degn ved dog godt, at han skal vise endnu mere, hvis han vil gøre sig håb om at slutte sig til landsholdskammeraterne i Vojens, når Danmark skal være vært for OL-kvalifikationen i februar.

Her er Danmark i gruppe med Hviderusland, Slovenien og Letland, og chancerne er gode for, at Danmark for første gang nogensinde kan komme med til et OL.

- Jeg ved, at det bliver svært, og jeg skal blive ved med at køre på og vise mig frem i hver eneste kamp. Jeg er på et af de yderste mandater i truppen lige nu - og jeg blev jo også kun efterudtaget til turneringen i Frankrig. Men landstræneren ved, hvad jeg står for, så jeg skal bare blive ved, siger han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.