Deler 650 julekurve ud

Aalborg Citykirke og foreningen Charity uddeler 200 julekurve mere end i 2015

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Julekurvene bliver uddelt i Østre Allé Hallen, hvor der traditionen tro bliver dækket op til fest og hyggeligt samvær - præcis som sidst år.

Aalborg Citykirke og foreningen Charity uddeler i år 650 julekurve til trængte familier.

Det er dermed femte år i træk, at hundredvis af nordjyske familier får mulighed for at få en håndsrækning til at holde en god juleaften med alt, hvad det indebærer.

Uddelingen af julekurve sker i år ved et stort arrangement i Østre Allé-hallen 18. december, og det er stadigt muligt at ansøge om en julekurv for dem, som trænger til lidt ekstra hjælp her op til julen. Fristen for at søge om en julekurv er 1. december, og dermed er der stadig lidt tid at løbe på for de familier, der kan se, de vil blive økonomisk presset i juletiden.

Kurvene består af alt det, som man skal bruge for at holde en god, dansk julemiddag såsom flæskesteg, lys, drikkevarer, julegodter m.m. Derudover vil alle børn i familien også få en julegave med hjem, som man kan åbne juleaften.

Antallet af julekurve er steget fra 450 sidste år til 650 i år, fordi Aalborg Citykirke og Charity oplever et øget behov:

- De fleste ønsker jo at give sin familie en dejlig juleaften med alt, hvad det indebærer af hygge, mad og gaver. Men stadigt flere oplever, at højtiden kan være hård for pengepungen, og i år har vi især fået mange ansøgere fra familier, der er ramt af det nye kontanthjælpsloft. Vi håber, at denne håndsrækning kan være med til at fjerne nogle af de økonomiske bekymringer og give familierne ro i sindet op til juleaften, siger Dan S. Jacobi, som er præst i Aalborg Citykirke.

Alle julekurvene vil lige som sidste år blive delt ud arrangementet i Østre Allé-hallen mellem klokken 10.30 og 13.30. Her vil der være musik, underholdning, trylleshow for børnene og julegodter til alle.

- Vi ønsker at sprede lidt ekstra julestemning, når familierne henter deres julekurve, og sende dem godt hjem på juleferie. Derfor stabler vi igen dette store arrangement på benene, da det var en kæmpe succes sidste år, siger Dan S. Jacobi.

Ønsker man at søge om en julekurv, skal man besøge hjemmesiden www.julekurv.nu og skrive en ansøgning. Gori

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.