Mors

Deltager-boom til Kulturmødet på Mors

17.000 besøgte arrangementet - langt flere end sidste år

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Kulturmødet på Mors 2015. Foto: Bo Lehm

MORS:Kulturmødet på Mors blev en succes med 17.000 deltagere - en kraftig stigning i forhold til de 10.000 besøgende sidste år.

Kulturmødet varede fra torsdag til lørdag og skulle sætte kunst og kultur på dagsordenen, og det skete med over 200 debatter, samtaler og kulturelle oplevelser.

Borgmester Hans Ejner Bertelsen (V) fra Morsø Kommune er sikker på, at der også næste år vil være kulturmøde på Mors.

- Der er ingen tvivl om, at der på Mors er bred politisk opbakning til, at Kulturmødet skal være en tilbagevendende begivenhed, siger han.

Morsø Kommune var med til at arrangere Kulturmødet 2015 sammen med Region Nordjylland.

Og regionsrådsformand Ulla Astman (S) mener også, at Mors skal være vært for begivenheden næste år:

- Kulturmødets tredje år har været en kæmpe succes. Vi har oplevet et rekordstort fremmøde, og vi vil i regionen gøre alt, hvad vi kan, for at gentage succesen i 2016, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.