Demonstration må flyttes

Lodsejer har bedt arrangørerne om at finde alternativ til Siem Skov på grund af jagt

Ole Jensen
Folkene bag protestdemonstrationen lørdag eftermiddag har tidligere været samlet ved den nuværende grusgrav i Siem Skov for at planlægge arrangementet nærmere. Fra venstre sognepræst Therese Strand Nielsen, Anette Bruun Hansen DN Rebild, Poul Vinding - næstformand Terndrup Vandværk, byrådsmedlem Bent Skovgaard Olsen (EL) og nabo Dan Jørn Mortensen. ?Arkivfoto: Peter Broen
Siem 29. september 2016 08:45

SIEM: Arrangørerne af lørdagens planlagte Værn om Vand demonstration mod Region Nordjyllands aktuelle planer om at udvide råstofgravningen i vandindvindingsområdet i Siem Skov i Råstofplan 2016 har nu besluttet at flytte arrangementet fra Thorup Hedegårdsvej 29 tæt på den nuværende grusgrav til pladsen foran Thorup Kirke på Thorup Kirkevej 5.

- Årsagen er at vi er blevet kontaktet af Henrik Thorlacius-Ussing. Som direktør for Lindenborg Gods gjorde han os opmærksomme på at jagten går ind lørdag 1. oktober og at vi af hensyn til jagtlejerne derfor kun må være på den offentlige vej på stedet. Da vi er i tvivl om det rent praktisk kan lade sig gøre har vi efter et møde tirsdag aften derfor besluttet at flytte arrangementet til pladsen foran Thorup Kirke, hvor der også er gode parkeringsmuligheder, påpeger medarrangør Anette Bruun Hansen, formand for Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling i Rebild.

Arrangører af demonstrationen lørdag eftermiddag er ud over DN Rebild naboer til grusgravsområdet i Siem Skov, Terndrup Vandværk, Enhedslisten Rebild og St. Brøndum-Siem-Torup Menighedsråd.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...